Apple AirPort Express Base Station:

Apple AirPort Express Base Station

SKU
MC414Z/A
AirPort Express е безжична Wi-Fi станица која се одликува со компактен дизајн и истовремено поддржува dual-band 802.11 Wi-Fi конекција. Ви овозможува споделување на музика во било која соба во Вашиот дом како и безжично да ги печатите Вашите документи.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

AirPort Express е безжична Wi-Fi станица која се одликува со компактен дизајн и истовремено поддржува dual-band 802.11 Wi-Fi конекција. Ви овозможува споделување на музика во било која соба во Вашиот дом како и безжично да ги печатите Вашите документи.
Производител
Apple
Weight
No
Боја
бела
End of life
No
Капацитет
No
Connectivity
No