Кожни футроли

Кожните заштитни футроли, дизајнирани од Apple, совршено се вклопуваат со заоблените агли на Вашиот iPhone. Направени се од специјално обоена Европска кожа со што надворешноста е мека на допир, а со тек на време се развива природна патина. Алуминиумските копчиња со механичка обработка совршено се вклопуваат со кожниот сјај, додека внатрешната обвивка од микрофибер помага да го заштитите Вашиот iPhone. Исто така футролата нема да пречи при безжично полнење на Вашиот iPhone.

Силиконски футроли

Силиконските заштитни футроли, дизајнирани од Apple, совршено се вклопуваат со копчињата за звук, страничното копче и зоблените агли на Вашиот iPhone. Додека пак мекиот микрофибер од внатрешноста ќе Ви помогне да го заштитите Вашиот iPhone. Надворешноста, од свиленкаст и мек силиконски финиш ќе Ви даде убаво чувство на допир. Исто така футролата нема да пречи при безжично полнење на Вашиот iPhone.