Apple 18W USB-C Power Adapter:

Apple 18W USB-C Power Adapter

SKU
MU7V2ZM/A
18W USB-C Power Adapter ќе Ви овозможи брзо полнење дома, на работа или додека сте на патување. Иако овој адаптер е компатибилен со било USB-C уред, Apple препорачува истиот да се кориссти за 11 и 12.9 инчниот iPad Pro (трета генерација) за оптимални перформанси при полнење. *Кабелот за полнење се продава посебно.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
18W USB-C Power Adapter ќе Ви овозможи брзо полнење дома, на работа или додека сте на патување. Иако овој адаптер е компатибилен со било USB-C уред, Apple препорачува истиот да се кориссти за 11 и 12.9 инчниот iPad Pro (трета генерација) за оптимални перформанси при полнење. *Кабелот за полнење се продава посебно.
Производител
Apple
End of life
No
Бои
White
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5"
Што има во кутијата?
Apple 18W USB-C Power Adapter