Apple AirPods:

Apple AirPods

SKU
MMEF2ZM/A

Ви ги претставуваме безжичните слушалки на AirPods. Во моментот кога ќе ги извадите од кутијата, тие се подготвени да се поврзат со сите уреди на Apple што ги поседувате. Кога ќе ги вметнете слушалките во вашите уши, тие веднаш ќе се поврзат. При користење на микрофонот, вашиот глас ќе се слуша кристално чисто. Едноставноста и технологијата, обединети како никогаш досега. Резултатот е целосно магичен.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Ви ги претставуваме безжичните слушалки на AirPods. Во моментот кога ќе ги извадите од кутијата, тие се подготвени да се поврзат со сите уреди на Apple што ги поседувате. Кога ќе ги вметнете слушалките во вашите уши, тие веднаш ќе се поврзат. При користење на микрофонот, вашиот глас ќе се слуша кристално чисто. Едноставноста и технологијата, обединети како никогаш досега. Резултатот е целосно магичен.

Производител
Apple
Weight
No
EAN code
888462858519
End of life
No
Compatibility
No
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Mac компатибилност
No
Compatibility
No
Боја
бела
Бои
No
Материјал
No
Driver
No
Impedance
No
Frequency
No
Distortion
No
Sensitivity
No
Connectivity
No
Wireless connection
No
Батерија
No
Dimensions
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No