Apple AirPods:
12.990 МКД

Apple AirPods

SKU
MMEF2ZM/A
12.990 МКД
Бесплатна достава на сите онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Apple AirPods
EAN code
888462858519
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Боја
бела