Apple AirPort Extreme (2013):

Apple AirPort Extreme (2013)

SKU
ME918Z/A
Apple AirPort Extreme рутер. Карактеристики:
 • Three-stream 802.11ac технологија
 • Истовремена dual-band поддршка
 • Лесно подесување
 • Управувајте со вашата Wi-Fi мрежа од вашиот iOS уред или Mac
 • Едноставно и безбедно споделување на податоци
 • Сурфајте онлајн безбедно
 • Конектирај се на Wi-Fi од било кој уред
 • Gigabit Ethernet LAN порти
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Apple AirPort Extreme рутер. Карактеристики:
 • Three-stream 802.11ac технологија
 • Истовремена dual-band поддршка
 • Лесно подесување
 • Управувајте со вашата Wi-Fi мрежа од вашиот iOS уред или Mac
 • Едноставно и безбедно споделување на податоци
 • Сурфајте онлајн безбедно
 • Конектирај се на Wi-Fi од било кој уред
 • Gigabit Ethernet LAN порти
Производител
Apple
Weight
No
EAN code
885909749584
End of life
No
Боја
бела
Капацитет
No
Compatibility iOS
No
Димензија и тежина
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No