Apple AirPort Time Capsule - 3TB (2013):

Apple AirPort Time Capsule - 3TB (2013)

SKU
ME182Z/A
Apple AirPort Time Capsule - 3TB (2013)
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Apple AirPort Time Capsule - 3TB е рутер и надворешна меморија од 2 терабајти која што може да се користи за безжично префрлање и зачувување на податоците од Вашиот Mac.
Производител
Apple
Weight
No
Боја
бела
End of life
No
Капацитет
No
Connectivity
No