Apple iPad Dock:

Apple iPad Dock

SKU
MC940ZM/A
Овој држач можете да го употребите за полнаење на батеријата на вашиот iPad, но и за пренос на податоци.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Овој држач можете да го употребите за полнаење на батеријата на вашиот iPad, но и за пренос на податоци.Аудио излезот овозможува приклучување на звучникот со посебно напојување преку аудио кабел. Копматибилен е и со други дoдатоци за iPad како што се: аpple дигиталниот AV адаптер и iPad Camera Connection Kit.
Производител
other
Weight
No
EAN code
No
End of life
No
Материјал
No
Боја
No
Compatibility
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
iPad (3. gen), iPad 2
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
No
Капацитет
No
Dimensions
No
Ports and Interfaces
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No