Apple iPad Pro 12.9 Smart Cover

SKU
apple-ipad-pro-smart-cover-mk

Оваа прекрасна Smart Cover футрола го штити вашиот iPad Pro екран. Отворете ја и вашиот iPad Pro се буди. Затвори ја и заспива. Достапна во различни бои кои одговараат на вашите други додатоци на Apple.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Оваа прекрасна Smart Cover футрола го штити вашиот iPad Pro екран. Отворете ја и вашиот iPad Pro се буди. Затвори ја и заспива. Достапна во различни бои кои одговараат на вашите други додатоци на Apple.

Производител
Apple
End of life
No
Материјал
Polyurethane
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
Apple iPad Pro Smart cover
Производител
Apple
Боја
бела
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Apple
Боја
сива