Apple iPhone 11 Pro Max Leather Case

SKU
conf-apple-iphone-11-pro-max-leather-case-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Оваа кожна футрола на Apple совршено ги следи линиите на вашиот iPhone 11 Pro Max. Таа е изработена од квалитетна кожа, така што надворешноста е нежна на допир и со текот на времето добива природна патина. Брусените алуминиумски копчиња совршено се придржуваат до нејзе. Исто така оваа футрола е компитабилна за безжично полнење.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Производител
Apple
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Боја
цврвеникаво кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Боја
Forest Green
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Боја
Meyer lemon
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max