Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Case

SKU
conf-apple-iphone-11-pro-max-silicone-case-mk
Боја
White %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Дизајнирана за iPhone 11 Pro Max, оваа силиконска футрола совршено се вклопува преку страничните копчиња и нежно ги следи линиите на Вашиот уред. Свилен силиконски финиш, мек на допир, дава неверојатно добро чувство во вашите раце. Не треба да ја отстраните оваа футрола, дури и кога безжично го полните вашиот iPhone 11 Pro Max.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
MagSafe compatibility
No
Производител
Apple
Weight
0.0470
EAN code
190199288072
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Weight
0.0470
EAN code
190199288195
Боја
Black
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Weight
0.0470
EAN code
190199288164
Боја
Pink Sand
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Weight
0.0470
EAN code
190199288133
Боја
White
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Weight
0.0470
EAN code
190199288102
Боја
Midnight blue
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Weight
0.0470
EAN code
190199288225
Боја
Pine
Големина
iPhone 11 Pro Max
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Weight
0.0470
EAN code
190199288256
Боја
Clementine
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
Weight
0.0470
EAN code
190199288287
Боја
Alaskan Blue
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
190199544567
Боја
Beryl
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
190199544536
Боја
Pomegranate
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max

Product declaration