Apple iPhone 11 Pro Silicone Case

SKU
apple-iphone-11-pro-silicone-case-mk
Боја
(PRODUCT)RED %
Black %
Pink Sand %
White %
Midnight blue %
Pine %
Clementine %
Alaskan Blue %
Beryl %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Дизајнирана за iPhone 11 Pro, оваа силиконска футрола совршено прилега на страните на овој уред и нежно ја прати линијата. Свиленскастиот силиконски финиш, мек на допир, пружи неверојатно убаво чувство на раката, додека поставата од мекиот микрофибер го штити Вашиот телефон. Оваа футрола нема потреба да ја отстранувате од телефонот дури и кога безжично го полните Вашиот iPhone 11 Pro.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
Weight
0.0330
EAN code
190199287778
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
Weight
0.0330
EAN code
190199287860
Боја
Pink Sand
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
Weight
0.0330
EAN code
190199287839
Боја
White
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
Weight
0.0330
EAN code
190199287891
Боја
Black
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
Weight
0.0330
EAN code
190199287808
Боја
Midnight blue
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
Weight
0.0330
Боја
Pine
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
Weight
0.0330
EAN code
190199287952
Боја
Clementine
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
Weight
0.0330
EAN code
190199287983
Боја
Alaskan Blue
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
EAN code
190199544628
Боја
Beryl
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro
Производител
Apple
EAN code
190199544598
Боја
Pomegranate
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro

Product declaration