Apple - iPhone 6s silicone case

SKU
apple-iphone-6s-silicone-mk

Силиконските маски на Apple совршено се вклопуваат со вашиот iPhone 6s и iPhone 6, а тоа не го прави телефонот да изгледа поголем и потежок, додека пак е заштитен со мека микрофиберска постава. Изберете една од најживописните и весели бои.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Силиконските маски на Apple совршено се вклопуваат со вашиот iPhone 6s и iPhone 6, а тоа не го прави телефонот да изгледа поголем и потежок, додека пак е заштитен со мека микрофиберска постава. Изберете една од најживописните и весели бои.

Производител
Apple
End of life
No
Бои
Blue, Grey, Light Blue, Orange, Pink, Purple, Red, White
Боја
No
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
No
Што има во кутијата?
iPhone 6s Silicone Case
Коментар

N/A

Производител
Apple
EAN code
888462660778
Боја
бела
Материјал
Silicone
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Што има во кутијата?
iPhone 6s Silicone Case
Производител
Apple
EAN code
888462660853
Боја
црвена
Материјал
Silicone
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Што има во кутијата?
iPhone 6s Silicone Case
Производител
Apple
EAN code
888462823357
Боја
мат плава
Материјал
Silicone
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Што има во кутијата?
iPhone 6s Silicone Case
Производител
Apple
EAN code
888462660815
Боја
темно плава
Материјал
Silicone
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Што има во кутијата?
iPhone 6s Silicone Case
Производител
Apple
EAN code
888462660730
Боја
темно сива
Материјал
Silicone
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Што има во кутијата?
iPhone 6s Silicone Case