Apple - iPhone 7 Leather Case

SKU
conf-apple-iphone-7-leather-case

Заштитна футрола е специјално дизајнирана за iPhone 7/8 и поради тоа тие се совршено вклопуваат. Заштитната футрола е направена така да го заштити уредот и од предната страна, а притоа и да го истакне дизајнот на iPhone.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Заштитната футрола е дизајнирана од Apple, а направена од исклучително квалитетна кожа, која дава чувство на луксуз. Дизајнирана е од страна на истите дизајнери кои го имаат дизајнирано и iPhone. Внатрешноста на футролата е исклучително квалитетна со што Вашиот iPhone ќе биде секогаш заштитен.

Производител
Apple
EAN code
No
End of life
No
Бои
No
Боја
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
No
Димензија и тежина
No
Батерија
No
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Гаранција
No
Коментар
No
EAN code
190198002105
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198357403
Боја
океанско плава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198001900
Боја
цврвеникаво кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198001856
Боја
сива
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198002051
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198002150
Боја
Беж
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198447333
Боја
портокалова
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198447357
Боја
жолта
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198002006
Боја
светло сина
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198357342
Боја
темно сива
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198376268
Боја
темно црвена
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case, Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
EAN code
190198001955
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case