Apple iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case

SKU
apple-iphone-8-plus-silicone-case-mk
Дизајнирана од Apple, совршено одговара на Вашиот iPhone, оваа силиконска футрола совршено лежи на страните и нежно ја прати линијата на Вашиот уред. Поставата е од меки микро влакна кои го штитат Вашиот iPhone. Од надворешната страна, свиленкастиот силиконски финиш, мек на допир, овозможува неверојатно убаво чувство на рацете. Оваа футрола не треба никогаш да ја вадите, дури ни кога безжично го полните Вашиот iPhone 8 Plus.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Дизајнирана од Apple, совршено одговара на Вашиот iPhone, оваа силиконска футрола совршено лежи на страните и нежно ја прати линијата на Вашиот уред. Поставата е од меки микро влакна кои го штитат Вашиот iPhone. Од надворешната страна, свиленкастиот силиконски финиш, мек на допир, овозможува неверојатно убаво чувство на рацете. Оваа футрола не треба никогаш да ја вадите, дури ни кога безжично го полните Вашиот iPhone 8 Plus.

Производител
Apple
End of life
No
Боја
No
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
No
Производител
Apple
EAN code
190198496539
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Apple
EAN code
190198496478
Боја
бела
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Apple
EAN code
190198496454
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Apple
EAN code
190198496553
Боја
светло розева
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Apple
EAN code
190198496492
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus