Apple iPhone 8 / 7 Silicone Case

SKU
apple-iphone-8-silicone-case-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Дизајнирана од Apple, совршено одговара на Вашиот iPhone, оваа силиконска футрола совршено лежи на страните и нежно ја прати линијата на Вашиот уред. Поставата е од меки микро влакна кои го штитат Вашиот iPhone. Од надворешната страна, свиленкастиот силиконски финиш, мек на допир, овозможува неверојатно убаво чувство на рацете. Оваа футрола не треба никогаш да ја вадите, дури ни кога безжично го полните Вашиот iPhone 8.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Боја
No
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
No
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496379
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496317
Боја
бела
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496416
Боја
виолетова
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
EAN code
190198001436
Боја
светло сина
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Soft case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496393
Боја
светло розева
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198628725
Боја
темно зелена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496430
Боја
темно црвена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496331
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496355
Боја
Кобалт плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198706638
Боја
Lemonade
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198706591
Боја
Red Raspberry
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198706614
Боја
Denim Blue
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496294
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7/8
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Silicone Case