Apple iPhone XS Leather Case

SKU
conf-apple-iphone-xs-leather-case-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Оваа кожна футрола на Apple совршено ги следи линиите на вашиот iPhone Xs. Таа е изработена од квалитетна кожа, така што надворешноста е нежна на допир и со текот на времето добива природна патина. Брусените алуминиумски копчиња совршено се придржуваат до нејзе. Исто така оваа футрола е компитабилна за безжично полнење.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
EAN code
190198763365
Големина
iPhone XS
End of life
No
Бои
Black
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198763327
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198763402
Боја
цврвеникаво кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198763365
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
EAN code
190198802668
Боја
розева
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198763389
Големина
iPhone XS
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0900
EAN code
190199120266
Големина
iPhone Xs
Боја
Lilac
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198763341
Големина
iPhone XS
Боја
кафеаво - сива
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
EAN code
190198802637
Боја
Cape Cod Blue
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
EAN code
190198802606
Боја
Forest Green
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0900
EAN code
190199120181
Боја
Cornflower
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.0900
EAN code
190199120228
Големина
iPhone XS
Боја
Sunset
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs

Product declaration