Apple iPhone XS Max Leather Folio

SKU
apple-iphone-xs-max-leather-folio-case-mk
Изработена од квалитетна кожа, iPhone Xs Max Leather Folio нежно се вклопува во вашиот телефон. Отворете ја и вашиот телефон ќе биде подготвен за работа веднаш, затворете ја и самиот ќе оди во режим на мирување. Мекиот микрофибер нуди дополнителна заштита, како и простор каде што можете да ги задржите вашите пари, фискални сметки, хартии и неколку картички. Благодарение на изгледот и паметниот дизајн, не треба да ја отстраните оваа футрола додека безжично го полните вашиот iPhone Xs Max.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Изработена од квалитетна кожа, iPhone Xs Max Leather Folio нежно се вклопува во вашиот телефон. Отворете ја и вашиот телефон ќе биде подготвен за работа веднаш, затворете ја и самиот ќе оди во режим на мирување. Мекиот микрофибер нуди дополнителна заштита, како и простор каде што можете да ги задржите вашите пари, фискални сметки, хартии и неколку картички. Благодарение на изгледот и паметниот дизајн, не треба да ја отстраните оваа футрола додека безжично го полните вашиот iPhone Xs Max.
Производител
Apple
End of life
No
Бои
(PRODUCT)RED, Black, Cape Cod Blue, Peony Pink
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
EAN code
190198763648
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
EAN code
190198763624
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Боја
Lilac
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Боја
Cornflower
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Боја
Sunset
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max