Apple iPhone XS Max Silicone Case

SKU
conf-apple-iphone-xs-max-silicone-case-mk
Боја
црна %
песочно розева %
бела %
Полноноќно плава %
Papaya %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Дизајнирана за iPhone Xs Max, оваа силиконска футрола совршено се вклопува преку страничните копчиња и нежно ги следи линиите на Вашиот уред. Свилен силиконски финиш, мек на допир, дава неверојатно добро чувство во вашите раце. Не треба да ја отстраните оваа футрола, дури и кога безжично го полните вашиот iPhone Xs Max.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
iPhone Xs Max
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190198763280
Боја
(PRODUCT)RED
Големина
iPhone XS Max
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190198803009
Боја
песочно розева
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190198763242
Боја
бела
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190198763228
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190198763266
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190199197374
Боја
Cornflower
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190199197435
Боја
Dragon Fruit
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190199197404
Боја
Canary Yellow
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190199125896
Боја
Delft Blue
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190199125926
Боја
Papaya
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0500
EAN code
190199125957
Боја
Spearmint
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max

Product declaration