Apple iPhone Xs Silicone Case

SKU
conf-apple-iphone-xs-silicone-case-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Дизајнирана за iPhone Xs, оваа силиконска футрола совршено се вклопува преку страничните копчиња и нежно ги следи линиите на Вашиот уред. Свилен силиконски финиш, мек на допир, дава неверојатно добро чувство во вашите раце. Не треба да ја отстраните оваа футрола, дури и кога безжично го полните вашиот iPhone Xs.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
EAN code
190198763365
End of life
No
Бои
Pink
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198802835
Боја
песочно розева
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198763143
Боја
бела
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198763129
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198763181
Боја
црвена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198763167
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Што има во кутијата?
iPhone XS Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190199197466
Боја
Cornflower
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.0400
Боја
Dragon Fruit
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190199197497
Боја
Canary Yellow
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190199125803
Боја
Delft Blue
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190199125834
Боја
Papaya
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190199125865
Боја
Spearmint
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs