Apple - iPhone X Silicone Case

SKU
apple-iphonex-silicone-case-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Дизајнирана за iPhone X, оваа силиконска футрола совршено прилега на страните на овој уред и нежно ја прати линијата. Свиленскастиот силиконски финиш, мек на допир, пружи неверојатно убаво чувство на раката, додека поставата од мекиот микрофибер го штити Вашиот телефон. Оваа футрола нема потреба да ја отстранувате од телефонот дури и кога безжично го полните Вашиот iPhone X.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Боја
No
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
No
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198522719
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198522771
Боја
светло црвена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198522658
Боја
бела
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198522634
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198522733
Боја
розева
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198522696
Боја
сина
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198628749
Боја
темно зелена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198522672
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198522757
Боја
Lilac
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198706799
Боја
Lemonade
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198706751
Боја
Red Raspberry
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198706775
Боја
Denim Blue
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X