Apple Leather Sleeve за MacBook 12"

SKU
conf-apple-leather-sleeve-for-12-macbook-mk
Направен од Apple, оваа футрола (sleeve) е изработена од високо квалитетна Европска кожа со и мек микрофибер во внатрешноста. Овој дизајн ќе Ви овозможи и да го поллните Вашиот MacBook додека го држите на сигурно.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Направен од Apple, оваа футрола (sleeve) е изработена од високо квалитетна Европска кожа со мек микрофибер во внатрешноста. Овој дизајн ќе Ви овозможи и да го полните Вашиот MacBook додека го држите на сигурно.
Производител
Apple
End of life
No
Материјал
Leather
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Apple
EAN code
190198491046
Боја
цврвеникаво кафеава
Материјал
Leather, Microfiber
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Apple
EAN code
190198491022
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Leather, Microfiber
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"