Apple Lightning to USB Cable

SKU
conf-apple-lightning-to-usb-cable-mk
Големина
0,5 m %
1m %
2m %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Овој USB 2.0 кабел ќе го поврзе Вашиот iPhone, iPad или iPod со Lightning конекторот на Вашиот USB порт за синхронизирање и полнење. Или можете да го поврзете со Apple USB Power адаптерот* за практично полнење од ѕиден штекер.
* Apple USB Power адаптерот се продава одделно.

Product declaration