Apple Magic Trackpad 2 - Space Grey:

Apple Magic Trackpad 2 - Space Grey

SKU
MRMF2ZM/A
Magic Trackpad ви дава сосема нов начин за контрола на она што е на вашиот десктоп компјутер Mac. Кога извршувате гестови, вие всушност комуницирате со она што е на вашиот екран.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Magic Trackpad ви дава сосема нов начин за контрола на она што е на вашиот десктоп компјутер Mac. Кога извршувате гестови, вие всушност комуницирате со она што е на вашиот екран.

Производител
Apple
EAN code
190198737632
End of life
No
Боја
Вселенски сива
Connectivity
Bluetooth