Apple Remote Loop:

Apple Remote Loop

SKU
MLFQ2ZM/A

Apple Remote Loop го држи вашиот Apple TV Remote далечинскиот управувач безбедно прицврстен за вашиот зглоб, за да не се грижите за случајни лизгалки или падови. Remote Loop се поврзува со контролорот преку lightning конектор за безбедно прицврстување и лесно отстранување. Remote Loop е компатибилна исклучиво со Apple TV Remote за Apple TV (четврта генерација).

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Apple Remote Loop го држи вашиот Apple TV Remote далечинскиот управувач безбедно прицврстен за вашиот зглоб, за да не се грижите за случајни лизгалки или падови. Remote Loop се поврзува со контролорот преку lightning конектор за безбедно прицврстување и лесно отстранување. Remote Loop е компатибилна исклучиво со Apple TV Remote за Apple TV (четврта генерација).

Производител
Apple
Weight
No
Боја
црна
End of life
No
Connectivity
No