Apple Smart Cover for 9.7-inch iPad Pro

SKU
conf-apple-smart-cover-for-9.7-inch-ipad-pro-mk

Лесниот издржлив Smart Cover го заштитува екранот на вашиот iPad Pro без да го покрива алуминиумскиот дел од задниот дел. За целосно покривање на предната и задната страна, можете да го комбинирате со iPad Pro Silicone Case. Магнетната шарка го усогласува Smart Cover со iPad Pro за совршено вклопување и помага да остане зацврстен.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Лесниот издржлив Smart Cover го заштитува екранот на вашиот iPad Pro без да го покрива алуминиумскиот дел од задниот дел. За целосно покривање на предната и задната страна, можете да го комбинирате со iPad Pro Silicone Case. Магнетната шарка го усогласува Smart Cover со iPad Pro за совршено вклопување и помага да остане зацврстен.

Производител
Apple
End of life
No
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Front case
Производител
Apple
EAN code
888462814805
Материјал
Polyurethane
Боја
(PRODUCT)RED
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
Smart Cover
Производител
Apple
EAN code
888462814652
Материјал
Polyurethane
Боја
јаглено сива
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
Smart Cover
Производител
Apple
EAN code
888462814706
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
Smart Cover
Производител
Apple
Боја
жолта
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Производител
Apple
Боја
светло розева
Производител
Apple
Боја
Stone
Производител
Apple
EAN code
888462815000
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
Smart Cover
Производител
Apple
EAN code
888462814751
Материјал
Polyurethane
Боја
Полноноќно плава
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
Smart Cover
Производител
Apple
Боја
Lavender
Производител
Apple
Боја
Lilac
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Производител
Apple
Боја
Кралско сина
Производител
Apple
EAN code
888462863087
Материјал
Polyurethane
Боја
Бледо зелена
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
Smart Cover