Apple Smart Cover for iPad Pro (2017)

SKU
apple-smart-cover-for-2017-ipad-pro
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Овој прекрасен Smart Cover, направен од полиуретан, го штити вашиот iPad Pro екран. Отворете го и вашиот iPad Pro се буди. Затворете го и заспива. Достапен во различни бои кои одговараат на Вашите други аксесоари на Apple.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198390172
Материјал
Silicone
Боја
јаглено сива
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.1800
EAN code
190198390271
Боја
песочно розева
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198353795
Материјал
Fake leather
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198629074
Материјал
Silicone
Боја
виолетова
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198446480
Боја
розева
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198446503
Материјал
Fake leather
Боја
жолта
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198446466
Боја
светло сина
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198390196
Боја
Полноноќно плава
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198706430
Материјал
Fake leather
Боја
Lemonade
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Производител
Apple
Weight
0.2100
EAN code
190198706416
Материјал
Polyurethane
Боја
Red Raspberry
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.3300
EAN code
190198390318
Боја
јаглено сива
Тип на футрола
Full case
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.3300
EAN code
190198390332
Материјал
Fake leather
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
12.9inch iPad Pro