Apple Smart Keyboard Folio for 12.9-inch iPad Pro (3rd Generation) - International English:

Apple Smart Keyboard Folio for 12.9-inch iPad Pro (3rd Generation) - International English

SKU
MU8H2Z/A
Новата Smart Keyboard Folio е дизајнирана да дава одлично искуство за пишување на тастатура со целосна големина секогаш кога ви е потребна. Нема потреба од батерии или поврзување. Неговиот издржлив лесен покрив ги штити и предниот и задниот дел од вашиот нов 12.9-инчен iPad Pro. Едноставно прикачете го вашиот нов iPad Pro и пишувајте слободно. Компатибилен со 12.9-инчен iPad Pro.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Новата Smart Keyboard Folio е дизајнирана да дава одлично искуство за пишување на тастатура со целосна големина секогаш кога ви е потребна. Нема потреба од батерии или поврзување. Неговиот издржлив лесен покрив ги штити и предниот и задниот дел од вашиот нов 12.9-инчен iPad Pro. Едноставно прикачете го вашиот нов iPad Pro и пишувајте слободно. Компатибилен со 12.9-инчен iPad Pro.
Производител
Apple
End of life
No
Боја
Вселенски црна
Бои
Space Grey
Connectivity
Smart Connector
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen)