Apple Smart Keyboard for iPad Pro

SKU
conf-apple-smart-keyboard-ipad-pro

Apple Smart Keyboard е тастатура со целосна големина, целосно пренослива и се поврзува со вашиот iPad Pro преку Smart Connector, иновативен нов интерфејс што овозможува двонасочна податочна и енергетска поделба. Едноставно поврзете ја Smart тастатурата и започнете да пишувате.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Apple Smart Keyboard е тастатура со целосна големина, целосно пренослива и се поврзува со вашиот iPad Pro преку Smart Connector, иновативен нов интерфејс што овозможува двонасочна податочна и енергетска поделба. Едноставно поврзете ја Smart тастатурата и започнете да пишувате.

Производител
Apple
End of life
No
Боја
----------------------------
Connectivity
Smart Connector
Compatibility
iPad Pro
Што има во кутијата?
Smart Keyboard
Производител
Apple
EAN code
190198447432
Боја
Вселенски црна
Connectivity
Smart Connector
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Compatibility
10.5inch iPad Pro
Што има во кутијата?
Smart Keyboard
Производител
Apple
EAN code
190198111753
Боја
Вселенски црна
Connectivity
Smart Connector
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9"
Што има во кутијата?
Smart Keyboard
Производител
Apple
EAN code
190198138378
Боја
Вселенски црна
Connectivity
Smart Connector
Compatibility
iPad Pro
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9"
Што има во кутијата?
Smart Keyboard
Производител
Apple
EAN code
888462856751
Боја
Вселенски црна
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9"
Што има во кутијата?
Smart Keyboard