Apple USB Ethernet Adapter (MacBook Air 2010):

Apple USB Ethernet Adapter (MacBook Air 2010)

SKU
MC704ZM/A
Поврзете го лесно Вашиот MacBook Air на етернет мрежа со Apple USB Ethernet Adapter. Мал и лесен, се поврзува со УСБ влезот на Вашиот MacBook Air и овозможува RJ-45 конектор кој поддржува 10/100BASE-T перформанси.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Поврзете го лесно Вашиот MacBook Air на етернет мрежа со Apple USB Ethernet Adapter. Мал и лесен, се поврзува со УСБ влезот на Вашиот MacBook Air и овозможува RJ-45 конектор кој поддржува 10/100BASE-T перформанси.
Производител
Apple
Weight
0.0000
EAN code
885909439560
Боја
бела