Apple Wired Mighty Mouse (2014):

Apple Wired Mighty Mouse (2014)

SKU
MB112ZM/C

Apple-овото жичено глувче кое потполно го промени поимот скрол со копче. Apple mighty mouse се одликува со неверојатното Scroll Ball копче кое Ви овозможува да вртите по документите во сите насоки.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Apple-овото жичено глувче кое потполно го промени поимот скрол со копче. Apple mighty mouse се одликува со неверојатното Scroll Ball копче кое Ви овозможува да вртите по документите во сите насоки. Благодарејќи на технологијата осетливост на допир, можете да бирате помеѓу маус со четири копчиња или едноставен маус со едно копче.

Производител
Apple
Weight
0.2000
Боја
бела
End of life
No
Connectivity
No