Artwizz 2nd Display for iPhone 6 Plus/6s Plus (Premium Glass Protection):

Artwizz 2nd Display for iPhone 6 Plus/6s Plus (Premium Glass Protection)

SKU
5064-1267
Artwizz 2nd Заштитно стакло за iPhone 6 Plus

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Artwizz 2nd Заштитно стакло за iPhone 6 Plus
Производител
Artwizz
EAN code
4260294115064
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Капацитет
No