Artwizz CurvedDisplay for iPhone (Glass Protection) 7/7 Plus

SKU
conf-artwizz-curveddisplay-iphone-mk
CurvedDisplay е заштитно стакло на Artwizz за целосна површина на телефонот, кое исто така сигурно ги штити заоблените рабови на дисплејот на вашиот smartphone од гребнатини и оштетувања. Неговата високо-технолошка и висококвалитетна комбинација на материјали ја прави оваа заштитна фолија иновативен заштитник за вашиот мобилен уред.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
CurvedDisplay е заштитно стакло на Artwizz за целосна површина на телефонот, кое исто така сигурно ги штити заоблените рабови на дисплејот на вашиот smartphone од гребнатини и оштетувања. Неговата високо-технолошка и висококвалитетна комбинација на материјали ја прави оваа заштитна фолија иновативен заштитник за вашиот мобилен уред.
Производител
Artwizz
End of life
No
Боја
No
Материјал
Glass, Silicone
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
Капацитет
No
Производител
Artwizz
EAN code
4260458885772
Боја
бела
Материјал
Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Производител
Artwizz
EAN code
4260458885802
Боја
црна
Материјал
Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Производител
Artwizz
EAN code
4260458885727
Боја
бела
Материјал
Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Artwizz
EAN code
4260458885741
Боја
црна
Материјал
Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6