Artwizz CurvedDisplay for iPhone X (Glass Protection):

Artwizz CurvedDisplay for iPhone X (Glass Protection)

SKU
6519-2176

CurvedDisplay е заштитно стакло на Artwizz за целосна површина на телефонот, кое исто така сигурно ги штити заоблените рабови на дисплејот на вашиот smartphone од гребнатини и оштетувања. Неговата високо-технолошка и висококвалитетна комбинација на материјали ја прави оваа заштитна фолија иновативен заштитник за вашиот мобилен уред.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

CurvedDisplay е заштитно стакло на Artwizz за целосна површина на телефонот, кое исто така сигурно ги штити заоблените рабови на дисплејот на вашиот smartphone од гребнатини и оштетувања. Неговата високо-технолошка и висококвалитетна комбинација на материјали ја прави оваа заштитна фолија иновативен заштитник за вашиот мобилен уред.

Производител
Artwizz
EAN code
4260458886519
End of life
No
Бои
Matt Black
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
No