Artwizz Leather Clip for iPhone X

SKU
conf-artwizz-leatherclip-iphonex-mk

Сакате квалитет и убав дизајн? Тогаш Artwizz Leather Clip е совршената футрола за вашиот iPhone. Таа е направена од висококвалитетна кожа за непобедлив изглед и чувство. Природната кожа има уникатна текстура и ги исполнува вашите индивидуални преференции со боите Black, Brown, Nude или Red.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Сакате квалитет и убав дизајн? Тогаш Artwizz Leather Clip е совршената футрола за вашиот iPhone. Таа е направена од висококвалитетна кожа за непобедлив изглед и чувство. Природната кожа има уникатна текстура и ги исполнува вашите индивидуални преференции со боите Black, Brown, Nude или Red.

Производител
Artwizz
End of life
No
Боја
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
No
Производител
Artwizz
EAN code
4260458886571
Боја
црна
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Artwizz
EAN code
4260458886663
Боја
црвена
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Artwizz
EAN code
4260458886601
Боја
кафеава
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X