Artwizz Neoprene Sleeve for MacBook Pro 15"

SKU
artwizz-neoprene-sleeve-for-macbook-pro-15"
Artwizz Neoprene футролата обезбедува мека и солидна заштита за вашиот MacBook Pro 15" лаптоп. Зошто Artwizz? Затоа што има инвестирано многу љубов во секој производ поради огромната љубов кон секој Apple производ.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Направена за да се заљубите на прв поглед
Artwizz Neoprene футролата обезбедува мека и солидна заштита за вашиот MacBook Pro 15" лаптоп. Зошто Artwizz? Затоа што има инвестирано многу љубов во секој производ поради огромната љубов кон секој Apple производ.
Производител
Artwizz
End of life
No
Производител
Artwizz
EAN code
4260458881699
Боја
сива
Материјал
Neoprene
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15"
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina
Производител
Artwizz
EAN code
4260458881682
Боја
црна
Материјал
Neoprene
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15"
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina
Производител
Artwizz
EAN code
4260458881705
Боја
златна
Материјал
Neoprene
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina
Производител
Artwizz
EAN code
4260294117396
Боја
Бледо зелена
Материјал
Neoprene
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina
Димензија и тежина
Height: 25.6 cm
Width: 37.1 cm
Length: 2 cm
Diagonal: 38.1 cm
Што има во кутијата?
1 x Artwizz Neoprene Sleeve for MacBook Pro with Retina display 15