Artwizz NoCase for iPhone 7 Plus/8 Plus (compatible to CurvedDisplay)

SKU
0982-1848
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.
ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ
More details >

Детали

Artwizz NoCase за iPhone 7 Plus е ултра-тенка и едвај забележлива маска, но во исто време е многу издржлива. Изграден е од TPU материјал кој го рефлектира УВ зрачењето, таа е отпорна на оштетување од сонцето и загуба на боја, додека иновативната dot технологија ја спречува маската да се прилепи на уредот.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260458880982
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus