Artwizz NoCase for iPhone XR:

Artwizz NoCase for iPhone XR

SKU
3641-2418
Artwizz NoCase е ултра-тенка футрола за вашиот iPhone. Еластичната iPhone Xr заштитна футрола е направена од најдобриот TPU материјал достапен.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Artwizz NoCase е ултра-тенка футрола за вашиот iPhone. Еластичната iPhone Xr заштитна футрола е направена од најдобриот TPU материјал достапен.
Производител
Artwizz
EAN code
4260598443641
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ