Artwizz ScratchStopper Anti-Fingerprint for iPhone 6/6s/7/8:

Artwizz ScratchStopper Anti-Fingerprint for iPhone 6/6s/7/8

SKU
1064-1856
Artwizz ScratchStopper отпорен против отпечатоци за прсти на iPhone 7

Карактеристики:

  • заштита од отпечатоци
  • посебна долготрајна заштита

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Суптилна заштита на екранот на Вашиот паметен уред
ScratchStopper Anti-Fingerprint е целосно транспарентна заштита за предниот дел на Вашиот паметен уред од отпечатоци од прсти. Многу големо внимание беше посветено на визуелниот впечаток. Заштитната фолија е едвај видлива на Вашиот уред. Таа е многу тенка и флексибилна. Фолијата може да се постави без дополнително лепило, а со тоа и не остава остатоци по отстранување од лепилото.

Заштитата нема воздушни меури
Ако Ви се појават воздушни меури во текот на ставање на фолијата,ќе исчезнат во рок од 48 саати.Ова се должо поради материалот од кој е направена фолијата.
Производител
Artwizz
Боја
јасен / транспарентен
End of life
No
Капацитет
No