Artwizz ScratchStopper Complete for iPhone 7 Plus/8 Plus:

Artwizz ScratchStopper Complete for iPhone 7 Plus/8 Plus

SKU
0944-1844

Заштитна фолија за iPhone 7 Plus

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Суптилна заштита на Вашиот телефон
ScratchStopper е целосна транспарентна заштита на предниот дел на Вашиот телефон од гребнатинки и испакнатини. Заштитната фолија е едвај видлива на Вашиот уред. Тој е многу тенок и флексибилен. Ширината ја опфаќа целиот екран.

Заштита на Вашиот екран нема воздушни меури

Ако воздушните меури се појават во текот на поставување на фолијата, ќе исчезнат во рок од 48 саати. Ова се должи на квалитетниот материјал. Овој процес може да се забрза со загревање на фолијата.

Производител
Artwizz
EAN code
4260458880944
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Tempered Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
No