Artwizz ScratchStopper Complete for iPhone 6/6s/7/8:

Artwizz ScratchStopper Complete for iPhone 6/6s/7/8

SKU
0890-1839

Оптимална заштита за Вашиот iPhone 7

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Заштита за Вашиот iPhone 7
ScratchStopper Complete е целосно провидна фолија која ја штити предната страна на Вашиот iPhone 7 од гребаници и мали удари.Екстремно е тенка,еластична и доволно голема да биде користена во разни маски без проблем.Оваа заштитна фолија не остава проблематични траги на Вашиот дисплеј.

Производител
Artwizz
End of life
No
Капацитет
No