Artwizz ScratchStopper for iPad mini 4:

Artwizz ScratchStopper for iPad mini 4

SKU
9222-1689
Artwizz ScratchStopper за iPad mini 4

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Artwizz ScratchStopper за iPad mini 4
Производител
Artwizz
EAN code
4260294119222
End of life
No
Материјал
Glass
Боја
јасен / транспарентен
Бои
Transparent
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
No