Artwizz ScratchStopper for iPad Pro:

Artwizz ScratchStopper for iPad Pro

SKU
9321-1699
Artwizz ScratchStopper за iPad Pro

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Artwizz ScratchStopper за iPad Pro
Производител
Artwizz
EAN code
4260294119321
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Бои
Transparent
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Sleeps/wakes iPad
No