Artwizz ScratchStopper for iPhone 6:

Artwizz ScratchStopper for iPhone 6

SKU
4821-1243
Транспарентна фолија за iPhone 6.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Транспарентна фолија за iPhone 6.
Производител
Artwizz
EAN code
4260294114821
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
No