Artwizz ScratchStopper for iPhone 6 Plus/6s Plus:

Artwizz ScratchStopper for iPhone 6 Plus/6s Plus

SKU
5040-1265
Видлива фолија за iPhone 6 plus.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Видлива фолија за iPhone 6 plus.
Производител
Artwizz
EAN code
4260294115040
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Капацитет
No