Artwizz заштитно стакло за iPhone 6/6s/7/8 Plus:

Artwizz заштитно стакло за iPhone 6/6s/7/8 Plus

SKU
0951-1845
Вистинска заштита за Вашиот телефон. Artwizz SecondDisplay заштитното стакло ви нуди моќна заштита за Вашиот уред. Посебната комбинација на материјали Ви нуди заштита од гребнатини.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Вистинска заштита за Вашиот телефон
Artwizz SecondDisplay заштитното стакло ви нуди моќна заштита за Вашиот уред. Посебната комбинација на материјали Ви нуди заштита од гребнатини.

Безбедна заштита на екранот на Вашиот уред
Посебната комбинација на стаклото и фолијата го прави ова заштитно стакло многу отпорно.Ова значи дека го штити Вашиот екран од гребнатини ,но исто така и од удари.
Производител
Artwizz
EAN code
4260458880951
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен