Artwizz SecondDisplay за iPad Pro 11inch (2018) :

Artwizz SecondDisplay за iPad Pro 11inch (2018)

SKU
8073-2611
Заштити го екранот на твојот iPad со Artwizz SecondDisplay заштитното стакло. Дизајнирано е така што ќе можете сами да го наместите брзо и едноставно.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштити го екранот на твојот iPad со Artwizz SecondDisplay заштитното стакло. Дизајнирано е така што ќе можете сами да го наместите брзо и едноставно.
Производител
Artwizz
End of life
No