Artwizz SecondDisplay заштитно стакло за iPad:

Artwizz SecondDisplay заштитно стакло за iPad

SKU
9987-1763
Заштити го екранот на твојот iPad со Artwizz SecondDisplay заштитното стакло. Дизајнирано е така што ќе можете сами да го наместите брзо и едноставно.
* Компатибилно со: iPad Pro 9.7", iPad Air 2 и iPad (2017 & 2018).

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштити го екранот на твојот iPad со Artwizz SecondDisplay заштитното стакло. Дизајнирано е така што ќе можете сами да го наместите брзо и едноставно.
* Компатибилно со: iPad Pro 9.7", iPad Air 2 и iPad (2017 & 2018).
Производител
Artwizz
EAN code
4260294119987
End of life
No
Материјал
Glass
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad Air 2
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No