Artwizz SecondDisplay for iPhone 6/6s/7/8 (Glass Protection):

Artwizz SecondDisplay for iPhone 6/6s/7/8 (Glass Protection)

SKU
0906-1840

Заштитна фолија за iPhone 7

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
SecondDisplay е совршена заштита за Вашиот iPhone 7, направена од стакло. Комплетно безбојна боја, Artwizz SecondDisplay не ја намалува функцијата и употребата на Вашиот телефон додека Вие добивате заштита од гребаници, удари и падови. Без разлика дали го носите во преграда со остри предмети, Вашиот телефон ќе биде заштитен.
Производител
Artwizz
Боја
јасен / транспарентен
End of life
No
Капацитет
No