Artwizz SecondDisplay for iPhone 7-8 / 7 Plus-8 Plus (Safety Glass)

SKU
conf-artwizz-seconddisplay-for-iphone-safety-glass-mk
SecondDisplay е совршена заштита за Вашиот iPhone, направена од стакло. Комплетно безбојна боја, Artwizz SecondDisplay не ја намалува функцијата и употребата на Вашиот телефон додека Вие добивате заштита од гребаници, удари и падови. Без разлика дали го носите во преграда со остри предмети, Вашиот телефон ќе биде заштитен.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
SecondDisplay е совршена заштита за Вашиот iPhone, направена од стакло. Комплетно безбојна боја, Artwizz SecondDisplay не ја намалува функцијата и употребата на Вашиот телефон додека Вие добивате заштита од гребаници, удари и падови. Без разлика дали го носите во преграда со остри предмети, Вашиот телефон ќе биде заштитен.
Производител
Artwizz
End of life
No
Материјал
Glass, Silicone
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
Производител
Artwizz
EAN code
4260458887141
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Glass, Silicone
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus
Производител
Artwizz
EAN code
4260458887110
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Glass, Silicone
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6